Personlig träning

Att satsa på sig själv och anlita en personlig tränare ”PT” är att satsa på det viktigaste du har, din kropp och ditt sinne.

Jag hjälper dig med träning och ger dig kunskapen så att du ska orka och få motivation till att hålla träningen uppe samt få variation i din träning.

Alla är vi olika till kropp och själ och behöver därför träning som är speciellt anpassat efter hur vi lever och vad vi har för bakgrund. Jag jobbar på individ nivå. Jag guidar dig till en säker och målinriktad träning. Målet kan variera stort, från att träna och förbereda sig inför ett lopp eller bara förbättra din kondition, öka din förbränning, rehabilitering av skador eller komma igång igen efter en graviditet.
Många gånger är det en kombination av dessa mål som leder till ditt välbefinnande.

Hur går du tillväga för att komma igång?

Kontakta mig för att boka upp ett första möte.

Vid första mötet går vi igenom den historik som kan vara relevant för en så säker och målinriktad träning som möjligt. Skador, operationer, mediciner, kostvanor, nuvarande aktivitetsstatus, samt andra detaljer som kommer fram under samtalet är av stort värde för att jag som tränare ska kunna förbereda mig och ge samt lära ut rätt träning för just dig.

Under det första mötet gör jag ett par tester för att se bla följande:

  • Smidighet
  • Obalanser
  • Rörlighet
  • Bålstabilitet
  • Helhetsintryck

Efter det första mötet är jag sedan väl förberedd för att påbörja vår satsning mot de mål som vi gemensamt har satt upp.

All information som delges till i våra möten är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt. Kom i god tid före träningspasset. Du bör ha ätit före passet, dock inte senare än en timme innan det börjar. Glöm inte att dricka ordentligt under dagen.
Medtag träningskläder som du trivs i, vattenflaska, bra skor.

Priser

(är under uppdatering, vänligen kontakta mig)

1 ggr PT kr/timme

10 ggr PT  kr/timme

Betalning tas även ut per timme för Programmering av längre periodiserade träningsupplägg inför grenspecifikt träning/Tävling.

Varje tillfälle är 60 min. Priser är exkl. 6% moms.
Fakturering sker i förskott till önskad adress.

Duo-PT

(Duo- PT, dvs där två personer tränar tillsammans)

Pris:  kr/timme

Gällande Avbokning

För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan det bokade tillfället sker full debitering.

Maila mig på linda@inshape.se eller genom kontaktformuläret på sidan Kontakt.
Om du hellre vill ringa så är telefonnumret 070-730 37 47. Det går även bra att skicka ett SMS, välkommen!